Electronic Beats Romania
Culture

Vezi câteva imagini și înregistrări video cu momente memorabile de la Awake Festival

Vezi o galerie de imagini și câteva înregistrări video cu momente memorabile de la Awake Festival ? Vlad Cupşa

Descoperă cum am augmentat Awake cu o scenă dedicată muzicii electronice și multe alte activități simpatice

Awake Festival ne-a activat toate simțurile, dezvăluindu-se ca o sinestezie a muzicii și artelor vizuale pe domeniul remarcabilului castel Teleki, din Transilvania. O atentă selecție de artiști și activități au făcut din Awake 2018 o experiență irepetabilă și memorabilă. Telekom Electronic Beats a augmentat această ediție cu activări captivante dar, mai ales, cu o scenă dedicată muzicii electronice, creată împreună cu curatorii FORM/Space.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

În prima noapte am dansat cu AkosDJ EthylenCuloe De Song, Vlademir, IV-IN și Scopter, iar Sâmbătă ne-am bucurat de momente intense cu James Zabielași de seturile DJ-ilor locali Albin Kaczka, Dan Medesan, DJ Ethylen, Vlad Bretan și Addo. Duminică, pe scena Telekom Electronic Beats de la Awake i-am ascultat pe Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, Eelke Kleijn și Manu. Dacă ai urmărit paginile de facebook și youtube TEB, știi deja că am transmis în direct unele dintre seturile pe care le-am ascultat Vineri și Sâmbătă, inclusiv cel al lui James Zabiela, filmări pe care le poți urmări mai sus. În zona TEB ai găsit activări captivante și educative – Scratch Workshop cu DJ Undoo, sau pur și simplu amuzante – cabina cu gif-uri Photoautomatica, GameRoom cu jocurile copilăriei și Pimp-up.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Mai mult, am stat de vorbă cu The Parlotones, care ne-au povestit despre prima cântare din România, de acum vreo 8 ani, iar cu Culoe de Song am schimbat câteva idei despre muzică, inspirație și festival. De altfel, atât cei cinci membri Parlotones, cât și Culoe, sunt printre primii artiști sud africani care primesc recunoaștere internațională în cadrul genurilor lor specifice, indie rock cu influențe brit pop, respectiv, Afro-house. Watergate Recordings îl consideră pe Culoe pivotal pentru expunerea acestei mișcări pe scena internațională. Am mai avut ocazia (și am profitat) să-i intervievăm pe James Zabiela, WilkinsonFink, The Subways și pe DJ Ethylen, cu care a urmat și un meet & greet, facilitat de Telekom Electronic Beats. Abia așteptăm să publicăm toate aceste interviuri pe platformă, iar până atunci te invităm să revezi momente memorabile din prima zi de Awake Festival, din Gornești.

Vezi toate imaginile aici.

 

Imagini © Telekom Electronic Beats, Vlad Cupșa

Video © Telekom Electronic Beats, Film Scotch

 

Citește mai mult: Awake Festival: 3 zile de relaxare și muzică bună în inima Transilvaniei

Loading...