Electronic Beats Romania
Tech

Iată 5 pick-upuri pentru un buget redus cu care poți asculta plăcile din colecția ta

Pick-upuri

Poate că nu ai nevoie de toată tehnica dintr-un turntable scump pentru a asculta muzică atunci când nu ești DJ.

Piața vânzărilor de discuri este în continuă creștere în ultimii ani și asistăm la o diversificare a ascultătorilor și a cumpărătorilor de plăci, tehnică sau accesorii. Nu toți vrem neapărat să exersăm beat-juggling, scratching sau să sincronizăm două piese, însă sigur ne-am pierde ore în șir, pentru a ne regăsi în muzică.

Dacă acum câțiva ani DJii călătoreau câteva sute de km pentru a cumpăra un set de turntables care nu se găseau la Muzica, în prezent există câteva magazine unde poți descoperi o varietate de echipamente noi și performanțe. Într-un articol viitor vom explora opțiunile entry-level pentru DJ începători.

Dar ce opțiuni are un colecționar de discuri amator? De la pick-upuri produse de companii de electrocasnice la modele low-cost create de branduri cunoscute, poți ignora performanța pentru a alege frugal între designuri moderne, streamlined sau retro.

Iată cinci pick-upuri cu care poți asculta plăcile din colecția ta, fără a face o gaură în buget.

Pick-up Akai ATT-603189,99 lei

Pick-up Akai ATT-09213 lei

Pickup RP108W315 lei

ION Audio COMPACT LP349 lei

Pick-up portabil Camry CR 1149, Design Retro370 lei

O veste excelentă pentru colecționarii de discuri: sâmbătă, 14 aprilie, cu ocazia debarcării oficiale Telekom Electronic Beats în România, sunt așteptați la târgul de viniluri Electronic Beats!

Astfel, pe terasa clubului Control, vor fi pregătite cutiile pline de viniluri, atent selecționate, de către cei mai importanți colecționari și selleri de discuri din București.

Începând cu ora 13:00, vei putea găsi o mulțime de discuri cu muzici electro, soul, jazz, disco, alt-rock, synth pop, new wave, industrial, techno, house și multe, multe altele.

Târgul de viniluri va avea loc între orele 13:00 și 19:00 pe terasa clubului Control din strada Constantin Mille nr. 4, iar intrarea este liberă.

Citește mai mult: E oficial! Telekom Electronic Beats se lansează în România

Loading...