Electronic Beats Romania
Music

Hodge scoate un album inspirat de natură

Hodge

Artistul englez Hodge se întoarce la natură prin grădinărit, una din pasiunile sale recente pe timpul pandemiei.

Cu această ocazie, Hodge a reușit să termine și un nou album la care lucra de doi ani. Se numește Shadows in Blue” și a fost lansat recent la casa de discuri Houndstooth afiliată clubului londonez Fabric.

Albumul conține zece piese și este inspirat de natură. De altfel, Hodge povestește în cadrul unui interviu pentru colegii noștri din Germania cum s-a apucat recent de grădinărit.

Nu te aștepta neapărat la muzică de dans, deși albumul nu duce lipsă de asta, are bangere din plin. Mai mult, îmbină ambient-ul cu experimentalul atmosferic, pe alocuri epic și nostalgic și cu beat-uri energice de house sau garage.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

„Oricine poate să participe la grădinărit, e pentru toată lumea. Chiar și pentru cei care nu au o grădină sau un spațiu în aer liber, pervazurile în general sunt uimitoare dacă vrei să cultivi legume.”

„Ceea ce nu știu oamenii e că majoritatea roșiilor cumpărate din magazin sunt culese verzi și lăsate să coacă. Astfel, ele călătoresc uneori până la 1500 de mile până când aterizează în supermarketul local! Anul trecut, am crescut mult prea mult și o mare parte din ele erau verzi la sfârșitul sezonului, așa că le-am ales, le-am acoperit în cutii cu o banană înăuntru și le-am lăsat timp cam o săptămână. Când am verificat ulterior, cam 90 la sută din ele erau coapte.”

Loading...