Electronic Beats Romania
Tech

Iată harta online a posturilor de radio care emit chiar acum

Iată harta online a posturilor de radio care emit chiar acum

Descoperă Radio Garden, o aplicație care a indexat câteva mii de posturi de radio pentru a-ți deschide antenele către culturi necunoscute

Pornind de la premisa că radioul aduce voci îndepărtate aproape, conectând persoane și locuri, Radio Garden permite ascultătorilor să exploreze procese de transmisie, ascultând identități din întreaga lume. Încă de la începurile transmisiilor radio, semnalele depășeau granițele, conectând diferite culturi. Aplicația radio.garden are trei secțiuni unde poți descoperi Jingles celebre, History – o arhivă cu înregistrări și secțiunea Live, unde poți alege între câteva mii de posturi de pe glob.

Radio Garden este un proiect creat în 2017 de Studio Puckey în colaborare cu Moniker, care incorporează rezultate din Transnational Radio Encounters, cercetarea condusă de Golo Föllmer la Martin-Luther University Halle, în cooperare cu Universitățile din Copenhaga și Aarhus din Danemarca, London Metropolitan, University of Sunderland din UK, și Utrecht University din Olanda. Radio Garden a primit în 2017 un premiu Webby pentru Best Streaming Audio.

Ce posturi de radio interesante ai găsit pe hartă? Printre puținele canale unde am auzit muzică electronică, ne-a atras atenția Radio Kubrik din Tbilisi, Georgia.

Iar dacă simți că ceva lipsește, poți înscrie noi posturi completând acest formular.

 

Citește mai mult: Trei platforme pentru distribuție și promovare online, dedicate muzicii electronice

Loading...