Electronic Beats Romania
Music

Argentina x România într-o colaborare electronică dintre Guti și Cristi Cons

guti cristi cons

Cristi Cons și argentinianul Guti au colaborat în studioul de producție pentru cel mai recent release Fuse London: Volver

 

Dintr-o familie de muzicieni cu tradiție, argentinianul Guti s-a îndrăgostit iremediabil de pian încă de la o vărstă fragedă. Incursiunile muzicale în jazz sau rock au modelat personalitatea lui Guti, iar din 2007 a găsit terenul perfect pentru a se exprima liber: muzica electronică. Adus de Loco Dice în familia Desolat alături de tINI și Livio & Roby, Guti continuă să se dezvolte ca producător. Aportul căldurii soundului său cu specific latino-american se face simțit în multe colaborări, alături de crew-ul Visionquest (Ryan Crosson și Shaun Reeves), Cesar Merveille, Martin Buttrich dar și cu românii Livio & Roby sau Guy From Downstairs.

Cea mai recentă “punte” româno-argentiniană îl aduce pe Guti împreună cu Cristi Cons pe terenul tech-house al Fuse London, label și brand de petreceri deținut de Enzo Siragusa. Volver, lansat pe vinil în decembrie 2017, propune un sound ce ne duce ușor cu gândul la perioada de glorie progressive house, păstrând în același timp contact cu prezentul prin loop-urile infuzate în tech house, cu specific românesc. EPul este completat de remixul lui Enzo Siragusa, track ce păstrează soundul cosmic de pe Volver, aducându-l discret către un dancefloor de festival electronic.

Ascultă mai jos piesa care dă numele EPului:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

 

Citește și: Am surprins signature soundul marca SIT în 5 trackuri excelente 

Loading...