Electronic Beats Romania
Tech

Eris Drew și Octo Octa au scos un nou ghid pentru DJi

Eris Drew și Octo Octa

Eris Drew și Octo Octa au publicat pe site-ul lor un ghid cu sfaturi pentru DJi.

Disponibile atât ca PDF, cât și în format Google Doc, aceste sfaturi sunt destinate oricui vrea să se apuce de mixat și nu știe de unde să înceapă.

Ghidul în sine este împărțit în două secțiuni principale: metode și abilități de club. Metodele înseamnă, în linii mari, sfaturi despre cum să te pregătești cel mai bine pentru experiența DJing-ului; cum să construșeti o colecție de tonuri sau ce modalități există prin care poți exersa și îți poți pregăti setul.

Abilitățile de club sunt definite ca un set de abilități mult mai practice, oferind sfaturi despre ce echipament să iei cu tine, cum să-ți negociezi onorariul și cum să lucrezi în condiții mai deosebite.

În propria lor introducere, Eris Drew și Octo Octa precizează că, deși acesta este un ghid util, trebuie înainte de toate,  să-ți găsești propriul drum ca DJ.

„Acest ghid nu este menit să fie un text elitist prin care ideile și metodele noastre sunt singura modalitate de a face acest lucru în mod corespunzător! Există atât de multe moduri diferite de abordare a DJing-ului. Intenția noastră este de a stimula creativitatea și de a lua în considerare noi modalități de lucru. Vrem doar să ne împărtășim cunoștințele și experiențele noastre pentru a-i ajuta pe ceilalți, nu pentru a-i face să se simtă alipiți de declarații de genul „asta face un DJ adevărat”, spun Eris Drew și Octo Octa.

Loading...