Fuser – joc video cu și despre DJi | Electronic Beats Romania
Feed/Tech

Fuser – un nou joc cu și despre DJi

Jocul Fuser

Fuser este un nou joc video cu și despre DJi, disponibil pe console.

Jocul Fuser a fost creat de către Harmonix, compania cunoscută în trecut pentru jocurile Rock Band, Guitar Hero și Dance Central.

Așa cum sugerează și numele, Fuser este un joc video prin care jucătorii pot trăi pe viu experiența de a fi DJ. Astfel, jucătorii preiau rolul unui DJ care pune muzică în cadrul unui festival. Jucătorilor li se oferă patru piese diferite pentru a fi mixate; acestea pot include voci, tobe, sunete de chitară, efecte, trompetă și multe altele. Jucătorii vor avea o bibliotecă completă de piese și pot schimba aceste straturi în totalitate.

Poți juca fie single, fie în doi sau patru persoane. Jucătorii FUSER primesc o serie de instrucțiuni în timp ce mixează, fie să renunțe la basul de pe o piesă sau să pună un anumit gen, conform cererii publicului.

Dezvoltat de NCSOFT și Harmonix Music Systems, jocul include un soundtrack foarte divers, la care au contribuit artiști precum Fatboy Slim, Lil Nas X, Billie Eilish, Migos, Lizzo, Warren G & Nate Dogg și mulți alții. Dezvoltatorii jocului au anunțat că vor exista 100 de piese disponibile pentru mixat.

Fuser va fi disponibil din toamna asta pe Nintendo Switch, PC, PlayStation și Xbox.