Electronic Beats Romania
News

Eirwud Mudwasser lansează un nou disc, Snaker 010

Eirwud Mudwasser

DJ-ul și producătorul român Eirwud Mudwasser a lansat în luna aprilie un nou disc, Snaker 010.

De la house tropical la balearic disco, leftfield electronic, dar și bangere pe care să te pierzi pe ringul de dans târziu în noapte, albumul lui Eirwud Mudwasser este complex și provocator, ca o gură de aer proaspăt în peisajul muzical autohton.

LP-ul conține 11 piese și jonglează cu lejeritate printre genuri și subgenuri muzicale electronice și influențe din trecut, prezent și viitor.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Snaker 010 este lansat la casa de discuri japoneză Snaker (unde au mai scos Cos/Mes, Johnny Nash, Tiago, Samo DJ sau Mood Hut). Descris de către label drept Contemporary Library Sound, LP-ul poate fi comandat deja în avans din magazine de specialitate precum deejay.de, Phonica sau Norman Records.

Eirwud Mudwasser este Vlad Matei, DJ și producător din București, activ de peste zece ani pe scena locală. Este jumătatea proiectului Disco Sigaretta, iar în 2015 a debutat cu discul Ziggurat, lansat la Balearic Social Records.

Iar dacă ești curios să afli ce se mai ascunde prin record bag-ul lui Vlad, mixul de mai jos pentru Born Free Records te va edifica.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...