Electronic Beats Romania
News

dyslex - live stream la Post Muzica 15

dyslex

Marți, 21 aprilie, de la 8 PM are loc a 15-a ediție a programului Post Muzica, alături de nou invitat: dyslex.

Evenimentul se întâmplă online, aici.

dyslex e un proiect sonor semnat de Gheorghe Iosif. Fie că vorbim de setup-uri concrete sau de instalații sonore interactive, lucrările lui funcționează adesea ca niște generatoare/decodoare de frecvențe, fluctuații și interferențe electrice, în care suntem scufundați cu toții fără să mai realizăm acest lucru.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud's privacy policy.
Learn more

Load content

Curatoriat de Mitoș Micleuşanu, Post Muzica e un program dedicat sunetului și artiștilor activi în zona experimentală a muzicii contemporane, produs de Rezidența BRD Scena9 și finanțat de Fundația9.

 

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Una din întrebările fundamentale legate de post-muzică: este oare posibil să scoatem sunetul de sub dictatura muzicii? Cu atât mai mult cu cât inclusiv zgomotele în diversitatea lor, pot fi considerate [un fel de] muzică (structura lor spectrală, posibilitățile de transformare a unui sunet deja înregistrat, permit apropierea sau îndepărtarea lui de ceea ce înțelegem prin muzică) dacă o disecție granulară a acestuia permite un re-shaping, o reasamblare a particulelor sale sonice, într-o melodie”, spune Mitoș Micleușanu.

Arhiva Post Muzica e disponibilă aici.

Loading...