Electronic Beats Romania
Music

Weekendul s-a prelungit până duminică noaptea cu noua serie de petreceri la MNAC

Petrecerile Wise au deschis apetitul bucureștenilor pentru petreceri outdoor la final de weekend

După-amiezile de duminică în timpul verii sună în București mai mult a limonadă pe o terasă la umbră, decât a party în aer liber. Dar vara aceasta echipa din spatele Wise și-a asumat riscul și a pus la cale o serie de evenimente cu totul diferite față de cele cu care am fost obișnuiți până acum. Terasa Muzeului Național de Artă Contemporană, plasată la etajul 4 al Casei Poporului, oferă o panoramă perfectă asupra urmelor adânci lăsate de perioada comunistă în peisajul urban bucureștean, dar și un punct de observație perfect pentru a urmări lucrările la construcția Catedralei Mântuirii Neamului.

Chiar dacă limitată la o capacitate de doar 200 de persoane, locația a devenit spațiul ideal pentru un strop de “doar” 8 ore de house & techno la un BPM sincronizat pe vibe-ul de duminică după-amiaza. Herodot a deschis seria la jumătatea lunii iulie 2018, continuată în același ton cu episodul 2, avându-i ca invitați pe Sepp & Nu Zau.

sepp

Pe 26 august, același sistem de sunet Funktion ONE, același aer relaxat, dar cu alte surprize în spatele pupitrului: Arapu & Mihai Pol. Mariusești, rezident WISE, a fost prezent în warmup la fiecare dintre cele 2 episoade, transmise live pe pagina de facebook a organizatorilor.

 

Citește mai mult: De ascultat: cinci serii de muzică electronică de calitate sub formă de podcast

Loading...