Electronic Beats Romania
News

Dominik Eulberg vrea să salveze natura și biodiversitatea cu un nou album

Dominik Eulberg

În încercarea de a salva biodiversitatea naturii, producătorul, biologul și ecologistul german Dominik Eulberg anunță lansarea celui de-al cincilea album de studio din cariera sa.

„Mannigfaltig” este lansat în septembrie la casa de discuri K7! Records, iar primul extras pe single se numește „Goldene Acht” și poate fi ascultat mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

La mai bine de opt ani de la Diorama, Dominik Eulberg lansează cel de-al cincilea album de studio. „Mannigfaltig” conține 12 piese muzicale elaborate, prin care Eulberg creează o pledoarie arzătoare pentru a păstra biodiversitatea uluitoare a naturii și, în același timp, avertizează asupra amenințării pe care o reprezintă oamenii.

Noul material cuprinde o fuziune eclectică de ritmuri și palete de sunete surprapuse pe ritmuri care plimbă ascultătorul printr-o gamă largă de emoții. Așteaptă-te la orice, de la ambient la downtempo, electronica, pop și minimal.

Mannigfaltig este un album despre varietatea și culorile naturii, pe care Eulberg o consideră „cea mai mare artistă a tuturor timpurilor” și care îi calmează sufletul și este „cheia cea mai ușoară, mai sănătoasă și mai rentabilă către fericire”. Cu un concept clar în spatele fiecărui album, acesta din urmă este o încercare muzicală de a reflecta variația nesfârșită a naturii.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Mereu caut un impuls inovator și niciodată nu încerc să imit nimic, nici măcar pe mine însumi”, spune Eulberg.

Albumul de față este un progres artistic față de precedentul Diorama (lansat în 2011 la Traum Schallplatten) datorită noilor sinteze și a dezvoltării de noi tehnici de producție.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

 1. Eintagsfliege
 2. Zweibrütiger Scheckenfalter
 3. Dreizehenspecht
 4. Vierfleck
 5. Fünffleck-Widderchen
 6. Sechslinien-Bodeneule
 7. Siebenschläfer
 8. Goldene Acht 08:52
 9. Neuntöter
 10. Zehnpunkt-Marienkäfer
 11. Elfenbein-Flechtenbär
 12. Zwölfgepunkt-Spargelkäfer
Loading...