Electronic Beats Romania
News

Votează-ți festivalul preferat în DJ Mag Top 100 Festivals

DJ Mag Top 100 Festivals

Publicația britanică DJ Mag a deschis votul pentru cele mai bune 100 de festivaluri internaționale din acest an.

În 2019, DJ Mag a invitat DJi, producători și artiști din toată lumea să-și voteze (anonim) festivalul preferat. În topul listei au fost Tomorrowland din Belgia, urmat de Glastonbury Festival (UK), Ultra (USA), Awakenings (Holland) și Sonar (Barcelona, Spania).

Alte festivaluri care au ocupat poziții fruntașe în top au fost EDC (USA), Exit (Serbia), Coachella (USA), Dekmantel (Olanda), Burning Man (USA) și World Club Dome (Germania).

Anul acesta, DJ Mag deschide topul celor mai bune 100 de festivaluri din întreaga lume către toți festivalierii care vor să voteze. Astfel, sondajul este deschis tuturor cititorilor DJ Mag din întreaga lume, care își pot exprima votul în favoarea oricărui tip de festival – mare, mijlociu sau mic.

Ce festivaluri la care ați participat au avut cele mai bune line-up-uri? Cine a acordat cea mai mare atenție producției, pentru ca experiența să fie cu adevărat imersivă? Care a fost cel mai prietenos festival? Dar cel mai bine organizat? Cea mai uimitoare locație? Astfel, bazându-te pe factorii aceștia (lista e deschisă), poți alege cele mai bune cinci festivaluri preferate din lume.

80% din rezultate vor fi compilate din voturile cititorilor DJ Mag, iar restul de 20% constituie un vot privat din partea DJilor internaționali.

Votează aici, până pe 29 aprilie. Rezultatele vor fi publicat pe 26 mai.

Loading...