Electronic Beats Romania
News

Disclosure lansează în august al treilea album - Energy

Disclosure

Frații Guy și Howard Lawrence revin în luna august cu cel de-al treilea album semnat Disclosure.

LP-ul se numește „ENERGY” și va fi lansat oficial la finalul lunii august la casa de discuri Island Records, deși o serie de single-uri de pe viitorul album au început deja să circule pe internet.

Cel mai recent din ele este ENERGY, piesă care dă și titlul albumului și al cărei videoclip, realizat de Glenn Michael & Christo (Kid. Studio) îl poți vedea mai jos. Piesa include vocea lui Eric Thomas, pe care fanii Disclosure îl pot recunoaște de pe hit-ul When A Fire Starts To Burn cu care s-a remarcat duo-ul britanic în 2013.

„Când l-am găsit pe Eric în urmă cu mulți ani, era ca o mină de aur a citatelor și a discursurilor motivaționale”, spun Disclosure. „Chiar dacă vorbea într-o cameră cu cinci oameni, era ca și cum se adresa unui stadion întreg. Are o prezență imensă și energie unică, ce se traduce atât de bine în muzică – mai ales în muzica house. De data asta am tăiat diverse discursuri pentru a face ceva care să aibă sens. Ceea ce spune el practic înglobează tot conceptul albumului, de asta a devenit și titlul de album.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Albumul cuprinde 11 piese și o gamă largă de colaboratori: Common, Kelis, Kehlani & Syd, slowthai, Channel Tres și Fatoumata Diawara, care a apărut și pe single-ul „Ultimatum” din 2018.

Tracklist:

1. Watch Your Step
2. Lavender
3. My High
4. Who Knew?
5. Douha (Mali Mali)
6. Fractal (Interlude)
7. Ce n’est pas
8. ENERGY
9. Thinking ‘Bout You (Interlude)
10. Birthday
11. Reverie

Loading...