Electronic Beats Romania
News

Descoperă cele mai magnetizante experiențe Telekom Electronic Beats în această ediție de Electric Castle

WI-FI gratuit, jocuri mecanice, workshopuri de scratching, târg de viniluri, ateliere creative, zonă de lounge și recharge, iată cum te poți distra sau relaxa pe timp de zi, pe domeniul Castelului Banffy

Anticipația și emoțiile au atins cote maxime pe măsură ce ne apropiem de fascinantul Electric Castle. Ne pregătim să ascultăm artiști excepționali, de ploaie, de meet & greet cu Groove Armada și Kollektiv Turmstrasse și de sesiuni lungi de dans la scena Telekom Electronic Beats, cu fețe familiare și prietenoase. Dar asta nu este tot.

Free WI-FI: Știm că ai nevoie să-ți găsești prietenii la festival, iar pe cei care ratează distracția să îi bombardezi cu cele mai amuzante selfie-uri de la Electric Castle, așa că la ediția aceasta, internetul wireless este furnizat gratuit de Telekom, în toată zona festivalului.

Telekom Electronic Beats îți propune în zona Experience o călătorie nostalgică în timp, cu Aparate Arcade având nu mai puțin de 520 de jocuri, între care 20 din cele mai populare titluri, cum ar fi: Street Fighter, Pac-Man, Space Invaders, Double Dragon, Knights of the Round. Și păcănele. Cu alte cuvinte, vei găsi alte jocuri mecanice perfecte pentru a clarifica o dată pentru totdeauna cine din gașca ta rulează.

Telekom Electronic Beats Scratch Workshop – între 19 Iulie și 22 Iulie, de la orele 13:00 la 17:00, îți poți îmbunătăți aptitudinile de scratching cu DJ Undoo, un veteran local al acestor manifestări subtile. Înscrie-te acum la workshop, trimițând un e-mail la info@electronicbeats.ro

Descoperă mai multe ateliere unde poți face accesorii din piese hardware de PC sau chiar învăța să cânți la drâmbă și îți poți împleti părul în codițe pentru acel look de festival.

Hai la scena Telekom Electronic Beats pentru a dansa cu unii dintre cei mai îndrăgiți DJ români: ARAPU, CAP, CHARLIE, CIUBUC, DAN ANDREI, DUBTIL, G76, GESCU, HERODOT, K.D.CHRISS, KOZO, LIZZ, MIHIGH, PAUL K, PETRE INSPIRESCU, PRIKU, RARESH, RQZ, SEPP, SUCIU, TULBURE, VINCENTIULIAN.

 

Citește mai mult: Descoperă programul scenei Telekom Electronic Beats la Electric Castle

Loading...