Electronic Beats Romania
Music

Trei compilații semnate James Zabiela care-ți vor aminti de soundul Renaissance

James Zabiela

James Zabiela, una dintre figurile emblematice ale scenei breakbeat și tech house, revine în România la Awake Festival.

Seria de party-uri din Kristal Glam Club, undeva la începutul anilor 2000, cu James Zabiela în rolul de headliner, a influențat gusturile muzicale ale multora dintre cei care umpleau dance floorurile României, weekend de weekend. Subscrise curentului progressive house, dar îmbinând elemente electro, breakbeat și tech house, seturile lui James Zabiela au reprezentat tot timpul demonstrația perfectă a posibilităților creative oferite de playerele Pioneer CDJ. Nu degeaba corporația japoneză îi cere sfaturi atunci când vine vorba de lansarea de produse noi în lumea DJingului.

Și toate acestea pentru simplul motiv că britanicul James Zabiela este DJ în adevăratul sens al cuvântului. A semnat, de-a lungul anilor, mai multe episoade ale compilațiilor Renaissance, alături de Sasha sau John Digweed. Iar anul acesta marchează o întoarcere în forță, punându-și numele pe cea mai nouă compilație Balance: același sound signature melodic suprapus peste energiile stocate în percuții și bassline.

https://soundcloud.com/balanceseries/james-zabiela-balance-029-act-1-preview-edit

În plină maturizare artistică, James Zabiela revine în România la Telekom Electronic Beats Stage, Awake Festival, 17-19 august, (Gornești), cu un nou capitol al călătoriei electronice cu care ne-a fascinat până acum. Între timp, am hotărât să ne redelectăm cu o selecție de 3 mixuri lansate la Renaissance:

Utilities – CD1 – Computed

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

ALiVE – CD2

https://www.youtube.com/watch?v=85voQqf5BZA

 

The Masters Series Part 15 Life – CD 1 – A Life Less Ordinary

https://www.youtube.com/watch?v=9IRyKR1NR-s

 

Citește mai mult: Telekom Electronic Beats prezintă: cea mai tare vară a ta

Loading...