Electronic Beats Romania
Music

Alte cinci cluburi din România unde poți asculta muzică electronică underground

Continuăm periplul virtual prin cluburile din România unde poți asculta muzică electronică, oprindu-ne în acest episod în Cluj, Oradea și Timișoara

 

Club Midi – Cluj Napoca

Singurul club din România cu prezență constantă în DJ Mag Top 100 Clubs, Club Midi a transformat o fostă fabrică de pâine într-o adevărată Mecca a muzicii electronice underground, ce poate găzdui până la 1300 de clubbers. Sistemul complex de visuals, împreună cu un sound system Funktion ONE, creează cadrul perfect pentru petreceri epice, în pupitrul Midi făcându-și apariția de-a lungul celor mai bine de 10 de ani de activitate Ricardo Villalobos, Luciano, Sneak sau Zip și DJs români: Rhadoo, Raresh, Cezar, Kozo, de regulă alături de rezidentul Mihigh.

©gabriel aldea

 

La Gazette – Cluj Napoca

Dacă ești în căutarea unei atmosfere mai intime, potrivite spiritului electronic underground românesc, La Gazette este locul ideal. La Gazette este situat nu departe de centrul orașului, pe înălțimea dealului parcul Cetățuia, în clădirea ce adăpostea odinioară depozitul de arme al Clujului. DJ Honesty, Anton Zap, Vid, Faster sau Guy From Downstairs pot fi regăsiți în lineupurile La Gazette.

 

Form Space – Cluj Napoca

Cu evenimente atingând o paletă extrem de largă de genuri muzicale, de la hip hop la death metal, Form Space nu neglijează muzica electronică. Locația, situată în complexul Sălii Polivalente, a găzduit până acum partyuri cu James Zabiela, Noisia, Kraak & Smaak, Chase & Status sau Simina Grigoriu.

© Marmo MarmotA Photography

 

The Pipe – Oradea

Herck, Crihan, Motiv, Tiberiu sau Paul K sunt doar câteva dintre numele din undergroundul house & techno care au încins atmosfera cochetei locații din Oradea, devenind un loc tradițional pentru petrecerile DinSubsol.

@ The PIPE

 

Noname – Timișoara

Club  cu tradiție în peisajul clubbingului timișorean, Noname a fost gazda perfectă în ultima vreme pentru petrecerile oragnizate de collective-ul O Seară Românească, cu Suciu, Volk, Mihai Pol, Invers sau Lizz & Cosmjn

 

Citește mai mult: Cinci cluburi din România unde poți asculta muzică electronică underground

Loading...