Electronic Beats Romania
Music

Află despre cel mai nou release de la labelul românesc Ruere, semnat de Brind

ruere

Labelul românesc Ruere Records a ajuns la al cincilea release în doi ani, un release semnat de Brind

Pe o scenă extrem de dinamică, așa cum se prezintă în zilele noastre undegroundul electronic, nu este de mirare că tot mai mulți producători joacă și rolul de label manager, A&R și specialist marketing. În schimbul unui program solicitant, artiștii primesc un instrument ce le oferă libertate totală de exprimare pentru ideile lor: propriul label vinyl only. Printre producătorii români care au ales acest drum se numără și Laurențiu Suciu aka Faster. Cu o carte de vizită impresionantă atunci când vine vorba de release-uri (Kurbits, Rora, Vinyl Club, Drumma ), Faster a lansat Ruere Records în iarna lui 2015.

Labelul, gândit inițial ca o platformă dedicată exclusiv producțiior personale, pune pe primul loc calitatea: fiecare release este în ediție limitată pe discuri de 180 grame, cu full cover artwork. Aceste elemente, dar mai ales soundul propus, au așezat Ruere Records în preferințele DJilor, fiecare dintre cele 4 EPuri lansate până acum ajungând pe primul loc în topul vânzărilor decks.de, primind rapid eticheta sold out.

Chimval Rasunator este cel mai nou material Ruere, semnat de Sepp sub pseudonimul Brind. Lăsând povestea fiecăreia dintre cele două piese să se deruleze pe mai bine de 10 minute, Brind reușește să integreze perfect instrumente inedite în textura densă a percuțiilor, aducând un vibe synth pop groove-ului minimal house caracteristic.

Ascultă mai jos audio sample-uri extrase din Brind – Chimval Rasunător:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud's privacy policy.
Learn more

Load content

 

Citește și: Partea mai puțin cunoscută a muzicii electronice românești. 5 netlabels pe care trebuie neapărat să le asculți

Loading...