Electronic Beats Romania
Music

Cartierul Mihai Bravu dă numele unui label house & techno din underground

Mihai Bravu Records

Mihai Bravu Records este o casă de discuri născută din pasiunea comună pentru muzica electronică a unui colectiv de artiști din București.

Dincolo de atmosfera de cotidian a unui cartier bucureștean și de greutatea istorică pe care o poartă, numele Mihai Bravu ascunde niște surprize cu influențe electronice. Cartierul Mihai Bravu a oferit cu generozitate spațiu de lucru pentru un grup de prieteni ce împart aceeași pasiune pentru muzică.

Mihai Bravu Records este un label vinyl only, apărut acum mai puțin de 2 ani, în vara anului 2016, din pasiunea producătorului Vlad Dinu. „Discuțiile și frazele muzicale care apar în contextul release-urilor acestui label sunt o continuă discuție deschisă, uber friendly, conceptuală ca intenție, a unui grup de oameni care au sau nu legătură cu industria muzicală în vreun fel sau altul, însă care dețin o înțelegere similară a frecvențelor muzicale și care, mai presus de toate, sunt prieteni buni.”

Departe de a fi înregimentat în vreun gen muzical anume, Mihai Bravu Records propune ca prim release EPul semnat de Vlad Dinu, urmând ca al doilea, programat la finalul lui 2018, să vină cu câțiva producători cu state vechi pe scena electronică românească.

Ascultă mai jos trackul care închide primul release de la Mihai Bravu Records:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...