Electronic Beats Romania
Culture

Cally despre perioada petrecută în Londra

DJ-ul și producătorul român CaLLy vorbește despre perioada petrecută în Londra.

Dragoș Gabriel Dumitru alias CaLLy este un craiovean proaspăt reîntors în România după câțiva ani petrecuți în Londra, unde a activat ca DJ și promoter al petrecerilor STUMP.

A debutat ca producător acum aproape 10 ani la Fear Of Flying Records, iar mai apoi au urmat release-uri la casele de discuri Brouqade, Fizical și recent Malonian, label conceput în urma unei prietenii legate pe plajele din Mamaia.

„Inițial am plecat la Londra după ce am terminat SAE în Milano. Mă gândeam că o să-mi găsesc un job într-un studio de înregistrări, ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că peste tot întrebau de experiență. Singura variantă era să stau asistent neplătit, ceea ce în Londra nu prea funcționează, întrucât e unul din cele mai scumpe orașe din lume”, poveștește CaLLy despre perioada petrecută în Londra.

”Ușor-ușor, am început să merg la petreceri acolo și să-mi fac prieteni. Ceva mai târziu, am început să caut să pun muzică gratis, la început, 2 ore, sau oricând se găsește un loc pentru a-mi forma un grup de urmăritori locali.”

De-a lungul ultimilor ani, STUMP a organizat mai multe petreceri în Londra cu o bună parte din DJii români din scena de tech-house/Rominimal de astăzi.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

„Mereu am produs ce am simțit eu, indiferent de trend și loc”, spune CaLLy despre muzica sa. „Evident că sunt multe locuri în care îmi doresc să pun muzică; e foarte greu să dau nume acum, dar cred că orice DJ își dorește să pună la cât mai multe festivaluri și cluburi bine cotate din țară sau din afară”.

În legătură cu apartenența la agenția Sunrise și participarea la festivalul Sunwaves, CaLLy spune că atât „Sunwaves (cât) și Sunrise au fost și sunt un vis devenit realitate. Ambele m-au ajutat foarte mult și mi-au crescut încrederea în mine, o parte foarte importantă în cariera de DJ.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Următorul episod Wise are loc pe 26 decembrie la Universul cu Arapu, Lizz și Mariusești. Pe CaLLy îl poți vedea în perioada următoare la pupitru pe 28 decembrie la CoOperativa în București, sau în noaptea de revelion, la Drums NY19 în castelul Cantacuzino din Bușteni.

 

Loading...