Electronic Beats Romania
News

Festivalul Burning Man a anunțat tema ediției din 2020

Burning Man 2020

Deși abia s-a încheiat ediția din acest an a faimosului festival Burning Man, organizatorii au anunțat deja tema ediției de anul viitor.

Tema ediției din 2020 a festivalului Burning Man din deșertul Nevada va fi centrată în jurul a ceea ce organizatorii numesc „Multiversul”, urmând tema „Metamorfozelor” din acest an, ediție ce s-a desfășurat între 25 august și 2 septembrie.

„Tematica evenimentului de anul viitor explorează caleidoscopul cuantic al posibilităților, realitățile infinite ale multiversului și propria noastră suprapunere ca actori și observatori în Cacofonia cosmică a corzilor rezonante”, se arată într-un comunicat lansat de festival.

„Este o invitație de a reflecta realul, suprarealul și patofizicul și o șansă de a întâlni selecțiile noastre alternative care ar fi putut urma, urmează sau vor urma diferite căi de decizie către realitățile divergente din Black Rock City. Bine ați venit la Multiverse!”

Evenimente bazate pe etosul și experiența Burning Man sunt acum organizate nu doar în Statele Unite ale Americii, ci și în întreaga lume, inclusiv Australia, Austria, Franța, Israel, Japonia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Ucraina.

Pe 14 decembrie va avea loc o întâlnire Burning Man și în București, cu rolul de a consolida comunitatea din România și de a promova cultura Burning Man. Momentan nu există detalii legate de locația de desfășurare a evenimentului.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Loading...