Electronic Beats Romania
News

BNJMN lansează un nou album la Delsin Records

bnjmn

Producătorul britanic (stabilit în Berlin) BNJMN – pe numele adevărat Ben Thomas – revine în centrul atenției cu cel de-al treilea album din cariera sa.

LP-ul Hypnagogia conține zece piese techno atmosferic și este lansat la finalul lunii noiembrie la casa de discuri olandeză Delsin Records.

Cu release-uri bine primite la label-uri precum Delsin, Tresor și Rush Hour, este clar că BNJMN are un talent pentru a face muzică ce iese ușor în evidență și în același timp funcționează cu succes pe ritmul de dans. Un DJ unic, așa cum este aclamat de către colegii de breaslă, presa de specialitate și publicul care l-a prins mixând live, BNJMN reușește să pună într-o perfectă armonie techno ambiental și hipnotic cu o viziune sci-fi futuristă.

De la lansarea albumului de debut în 2011 la Rush Hour și până în prezent, discografia britanicului continuă să înflorească și să se îmbogățească; la fiecare câteva luni avem parte de câte un EP (sau măcar o piesă single sau un remix) nou apărute. Cu toate acestea, procesul creativ al unui album este ușor diferit (și mult mai sofisticat) decât al producției unui EP.

Noul său material a fost compus în două studiouri separate din Berlin; unul mic și unul mult mai mare, fapt ce se reflectă asupra albumului în sine: unele piese sunt mai intime, iar altele sunt mai expansive și mai dinamice. Noul album Hypnagogia conține zece piese techno atmosferic, foarte variate una de cealaltă, evocându-i ascultătorului diferite sentimente, de la reconfortant la turbulent și edgy.

Influențat de fenomenele hipnagogice (stări intermediare între veghe și somn), acest nou album a împins creativitatea lui BNJMN mai departe decât oricând înainte. Iar rezultatul este un album de vis, o abatere de la unele din producțiile sale de drone mai întunecate din trecutul său nu foarte îndepărtat.

“Sunt adesea destul de lucid pe timpul nopții și simt că o mulțime de idei îmi vin din aceste experiențe, așa că am vrut să prezint un album care sună mai mult visat decât unele dintre lucrările mele anterioare”, spune BNJMN.

Ascultă piesa Titan Dome de pe noul album.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Citește mai mult: Anthony Naples lansează un nou album

Loading...