Electronic Beats Romania
Music

Citește interviul cu BILA, în care ne-a dezvăluit coordonatele pentru o Skema memorabilă

BILA

Ascunsă în locuri secrete, muzica lui BILA se experimentează la petreceri, iar în weekend îl ascultăm la Skema de la cota 1400 din Sinaia.

Ca mulți dintre artiștii locali, BILA păstrează un mister în jurul producțiilor sale și este greu de intuit care este pasul lui următor. Recent, am avut ocazia să discutăm despre muzică, petreceri și mult anticipatul eveniment SKEMA, susținut de Telekom Electronic Beats, care are loc în acest weekend.

Am observat că biografia ta menționează producțiile tale și suntem curioși unde le ascunzi? Când crezi că vom asculta primul release?

BILA: În mare parte se regăsec în seturile mele, dar și ascunse pe hard. Pe langă producțiile proprii, lucrez de ceva timp și la un material, împreună cu Xandru, despre care pot spune că a început să prindă conturul dorit. Cu siguranță, până la sfârșitul acestui an vom scoate primul release sub labelul SKEMA.

Anul trecut ai surprins plăcut audiența de la SKEMA cu setul tău, așa că trebuie să te întrebăm: ce pregătești pentru ediția de anul aceasta?

BILA: Feedbackul pozitiv primit din partea publicului, m-a surprins  placut și totodată m-a motivat destul de mult pentru a continua ceea ce fac. Este ca o aprobare a muncii tale, te motivează să continui în aceeași idee.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud's privacy policy.
Learn more

Load content


 

Care sunt elementele principale când construiești un mix și cum reușești să creezi conexiuni cu publicul?

BILA: Pentru mine, atât selecția muzicală, cât și construcția setului sunt la fel de importante.

După preferințele mele, muzica, în mod special genul pe care îl abordez, trebuie să aibă groove.

Cât despre public, consider că dacă oamenii dansează și se simt bine, înseamnă că am reușit să le transmit ceea ce îmi doream. Chiar dacă ești artistul din warm-up, poți începe seara de dans fară probleme, poți transmite la fel de bine vibe-ul, precum ceilalți artiști din restul serii.

Cum au evoluat experimentele tale muzicale și călătoriile alături de public? Unde te vom asculta în lunile care urmează?

 BILA: Evoluția este una frumoasă și mulțumitoare, până în momentul de față. Am observat că, dacă te stresezi prea mult pentru a ieși cu ceva nou și nu lași lucrurile să vină de la sine, îți pierzi focusul și te îndepărtezi de ceea ce îți dorești să transmiți, de fapt.

Momentan, vreau să mai lucrez în studio, iar pe parcursul verii mă veți putea asculta la diferite giguri cu cerc mai restrans, dar cel mai curand, ne vedem la SKEMA!

 

Citește mai mult: Din Berlin către Bucegi via Control Club: un interviu exclusiv cu AFRIQUA

 

Loading...