Electronic Beats Romania
News

Awake Festival: 3 zile de relaxare și muzică bună în inima Transilvaniei

Telekom Electronic Beats aduce un lineup electronic la Awake Festival, Gornești, Mureș, între 17 și 19 august

Telekom Electronic Beats aduce un lineup electronic la Awake Festival, Gornești, Mureș, între 17 și 19 august

Supranumit “comoara Mureșului”, castelul Teleki din Gornești, Mureș are o istorie zbuciumată, ce se confundă cu cea a Transilvaniei. Din secolul 18 și până acum a supraviețuit celor două Războaie Mondiale, unei naționalizări forțate și a indiferenței autorităților până la retrocedarea către proprietarii de drept, familia Teleki.

Castelul și parcul dendrologic plin de statui alegorice în mijlocul căreia e plasat au fost readuse de curând la viață de organizatorii Awake Festival. Ediția de anul acesta se întinde pe 3 zile, între 17 și 19 august iar muzica este doar o parte din conceptul Awake. Dacă main stage-ul propune un lineup echilibrat între artiști români, în frunte cu Subcarpați, Vița De Vie, O.C.S. și nume sonore din afara țării: Akua Naru, Morcheeba, Wilkinson sau Milky Chance, Telekom Electronic Beats Stage vine cu o combinație house & techno eclectică: James Zabiela, Culoe De Song sau Eelke Kleijn, cu suportul artiștilor locali Vlademir, IV-in, Ethylen, Vlad Bretan, Eye Scream, Akos, Dan Medesan, Scopter, Addo, Albin Kaczka, Manu, Ugly Astronaut.

Awake Festival este o experiență senzorială și emoțională iar muzica este doar o componentă a lui. Cei care participă vor avea parte și de alte activități iar noi le-am ales mai jos pe cele care ne-au făcut cu ochiul:

Serenity Meadow: o poieniță verde se va transforma în spațiul perfect pentru reconectarea cu Mama Natură și pentru regăsirea echilibrului între corpul fizic și spirit: yoga, pilates, aromaterapie și sesiuni de masaj, acompaniate de beat-uri relaxante

Cinema Under The Bridge: nu, nu discutăm despre proiecții cu Red Hot Chilli Peppers, este vorba despre proiecții de film, documentare premiate și scurt metraje selectate atent, ce vor fi difuzate către lăsarea serii.

Forest Library: iubitorii de carte vor primi micul lor colț de paradis sub forma unei biblioteci în aer liber ce va cuprind în jur de 2000 de volume, de la beletristică și science fiction la ghiduri de dezvoltare personală. Cărțile vor putea fi închiriate iar la finalul festivalului vor fi donate unei biblioteci aparținând unei școli din apropiere.

The Playground: ce este un festival outdoor fără puțină mișcare? Escaladă și tiroliană pentru iubitorii de adrenalină în timp ce terenurile de badminton și volley vor înlesni socializarea prin sport.

 

Citește mai mult: Trei compilații semnate James Zabiela care-ți vor aminti de soundul Renaissance

Loading...