Electronic Beats Romania
Music

Ascultă Strong Faith de la Golan înainte de live performance-ul din București

Golan

Clipul Strong Faith realizat de Golan te transpune cu gândul la următorul live performance, unde ne vom pierde în timp, spațiu, sound și imagine.

Clipul „Strong Faith” realizat de Golan te transpune cu gândul la următorul live performance, unde ne vom pierde în timp, spațiu, sound și imagine.

Golan este unul dintre proiectele muzicale locale cu o ascensiune interesantă care a depășit instant granițele. Sunetul lor este atent studiat și aranjamentele complexe aduc împreună o serie întreagă de muzicieni și instrumentiști. Proiectul Golan nu are o formă fixă, însă nucleul de bază este format din Alex, Mihai și Ernesto.

În cei 5 ani de activitate intensă, Golan lansează patru EP-uri și albumul Intro în 2017. Susțin periodic numeroase concerte și performance-uri live care îmbină instrumente și elemente clasice cu muzică electronică contemporană compusă de Alex peste care se mulează perfect vocea lui Mihai și percuțiile vibrante ale lui Ernesto, animând un public larg și variat. Sunetul excepțional de clar și inconfundabil al celor de la Golan este completat de clipuri captivante, uneori cu un efect hipnotizant.

În așteptarea evenimentului Telekom Electronic Beats, unde vom dansa cu Golan alături de Modeselektor, Nightmares on Wax, Temple Invisible, te invităm să urmărești acest clip care te transpune într-un univers paralel generat de Michael Mircea și actorii Alexandra Poiana și Valcu Silvian, cu ajutorul multor efecte vizuale și elemente de grafică digital super interesante.

© Daniel Robert Dinu

Loading...