Electronic Beats Romania
News

Alături de DJ Pagal, regele after hours-urilor din România

DJ Pagal

Unul din cei mai cunoscuți DJi români din toate timpurile, DJ Pagal a suferit joia trecută un grav accident de motocicletă.

DJ Pagal (Andrei Moțoc) a căzut de pe motocicletă în zona Cap Martinet din Ibiza joi dimineață, conform Periodico de IbizaDJ-ul român se află la Terapie Intensivă în stare de comă indusă.

Conform mai multor surse citate, medicii nu-și pun prea multe speranțe în șansele sale de recuperare, din cauza rănilor deosebit de grave.

Suntem alături de DJ Pagal și îi dorim recuperare grabnică.

Unul din cei mai cunoscuți DJi români din toate timpurile, Andrei Moțoc a căpătat de-a lungul timpului statutul de rege al after hours-urilor, încă de pe vremea când nu exista Facebook iar evenimentele de muzică electronică erau promovate pe câteva forumuri de specialitate.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Pagal este unul din cei mai importanți DJi și producători români. Practic, el a stat la baza nașterii culturii clubbing de la noi, alături de alți artiști români precum Rhadoo, Rosario Internullo, Pedro, Vasile, Vladone, Optick și alții. De altfel, expresia „bine Pagal” s-a strecurat discret în folclorul nescris al clubbingului autohton.

A mixat de-a lungul timpului cam în toate cluburile din București și din restul țării. A păstrat o strânsă legătură cu insula Ibiza, unde merge în fiecare an, ori de câte ori are ocazia.

*foto: Pagal Facebook page

Loading...