Electronic Beats Romania
News

Actress lansează un nou album, Karma and Desire

Actress

Artistul britanic Darren Jordan Cunningham aka Actress va lansa un nou album toamna aceasta, la casa de discuri Ninja Tune.

Stabilit pentru lansare în luna octombrie la binecunoscutul label Ninja Tune, noul album se numește Karma and Desire și va fi mixat de către Chaos III. Anunțul a fost făcut recent de artistul britanic pe contul său de twitter.

Cu toate acestea, nu este încă prea clar dacă misteriosul Chaos III este un nou producător sau același colaborator recent de-al lui Actress, Young Paint.

Anul trecut, Actress a lansat un mini-album în colaborare cu Young Paint, un „Program de învățare” de inteligență artificială bazat pe înregistrări ale muzicii lui Cunningham. La începutul acestui an, compozitul a colaborat din nou cu respectivul A.I. pentru a reinterpreta opera lui Welch-Karlheinz Stockhausen.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

În trecut, DJ-ul și producătorul britanic a lansat sub pseudonimul Actress o serie de EP-uri și albume la case de discuri precum Honest Jon’s, propriul său label Werk Discs, Thriller, Prime Numbers, Nonplus Records și altele.

Loading...