Electronic Beats Romania
Music

Partyul A Fost O Vremea ne-a amintit cum ne distram în cluburi la începutul anilor 2000

a fost o vremea

Cyclic Agency a propus un lineup care ne-a satisfăcut nostalgiile progressive house de la începutul anilor 2000

 

Complexul Romexpo din București a găzduit timp de 4 zile The Carnival – Bucharest Street Food Festival. Evident, focusul a fost pe mâncare, o flotă impresionantă de food truckuri aliniindu-se pe aleea principală a parcului expozițional pentru a satisface orice preferință culinară a participanților la festivalul urban. Și cum muzica sună mai bine cu burta plină, organizatorii au pregătit 4 scene diferite, cu lineupuri acoperind o varietate bogată de genuri muzicale, de la Șuie Paparude, Subcarpați, Patrice sau Morcheeba la nume ce rezonează cu nostalgicii anilor 80 și 90: Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Kaoma sau Milli Vanilli.

 

Și dacă tot vorbim de nostalgii, Cyclic Events a propus o călătorie în timp până undeva la începutul anilor 2000, când progressive house-ul era un standard pe scena underground românească iar tech house-ul își trăia anii copilăriei. Sâmbătă 8 septembrie Forest Stage și-a schimbat numele în A Fost O Vremea și a fost ocupată de Dobrikan, Mano, The Model, Negru și, cum altfel, Rosario Internullo, părintele afterpartyurilor din acele vremuri. N-au lipsit trackuri emblematice pentru acea perioadă și nici ochelarii de soare după lăsarea întunericului, un accesoriu de altfel nelipsit la începuturile clubbingului în România.

 

Telekom Electronic Beats, partener media al acestui party, a fost la fața locului să imortalizeze cele mai importante momente ale nopții.

 

Citește mai mult: Serile de duminică au devenit mai dansante cu seria de petreceri Wise

Loading...