Electronic Beats Romania
Music

Șapte magazine din București ascund câteva zeci de mii de viniluri. Le-ai vizitat?

viniluri

Dacă atunci când te referi la colecția de muzică ai în minte un dulap plin cu viniluri, ai nimerit perfect. Acest articol îți este dedicat.

Începutul primăverii aduce un val de anunțuri care ne încălzesc pe toți. Bucureștiul nu mai este un oraș separat de restul lumii, când vine vorba de muzică electronică, colecționari și ascultători de viniluri. Acum poți merge la o serie întreagă de record store-uri specializate în diferite genuri muzicale, unde îți poți pierde mințile, dar cu siguranță îți vei găsi muzica preferată.

O radiografie rapidă ne indică faptul că în București sunt două magazine dedicate muzicii electronice: Misbits și proaspăt redeschisul MadPiano. Două magazine unde poți găsi release-uri high end: Music Box și Cărturești Verona, în timp ce ascultătorii de muzică mixtă se pot delecta la Rockers Vinyl Coffee Shop, Niche Records și Rockshop.

©feeder.ro

Un alt mediu interesant și prietenos pentru cei care au deja prea multe discuri în colecție sunt târgurile de viniluri, organizate periodic, unde poți achiziționa materiale noi sau poți face schimburi.

Astăzi vă recomandăm să vă pregătiți discurile, să le curățați și sortați deoarece, începând cu ora 13:00, ne dăm întâlnire la Control, unde are loc târgul de viniluri organizat cu ocazia festivalului de lansare Telekom Electronic Beats în România.

Citește mai mult: 5 magazine de discuri din România și Moldova pentru pasionații de muzică electronică

Loading...