Electronic Beats Romania
Music

5 video-uri Modeselektor pe care trebuie să le revezi înainte de live performance-ul din Club Control

Modeselektor

Telekom Electronic Beats debarcă pentru a doua oară în România, iar Modeselektor sunt cu noi pentru a sărbători

Telekom Electronic Beats debarcă pentru a doua oară în România, iar Modeselektor sunt cu noi pentru a sărbători

Aducem Modeselektor și Nightmares on Wax, alături de artiști locali, într-o atmosferă plină de experiențe și emoții intense. Cu această ocazie vizionăm documentarul „We Are Modeselektor”, care surprinde biografia duo-ului Gernot Bronsert și Sebastian Szary și întâmplări inedite de la cele mai renumite festivaluri și petreceri pe care le-au animat.

Când cei doi au întâlnit-o pe Ellen Allien, BPitch Control a devenit label-ul sub care au lansat majoritatea materialelor discografice, inclusiv proiectele colaborative cu Apparat-Moderat și Pfadfinderei-Pfadselektor. Au luat la disecat Monkeytown Records din 2009, un hub internațional vital pentru diferite stiluri de muzică electronică de pe și din afara ringului de dans.

Abordând un spectru larg de sunete, frecvențe și genuri muzicale, Modeselektor sunt veterani ai petrecerilor underground. Ne bucurăm să fim alături de ei în București pentru a șasea oară. Performance-urile Modeselektor sunt super complexe, atât din punct de vedere auditiv, cât și vizual. Suntem curioși să aflăm ce au pregătit pentru petrecerea din 14 Aprilie de la Club Control.

Anticipând o seară pe care cei prezenți nu o vor uita cu ușurință, (re)vezi această selecție de 5 clipuri Modeselektor care definesc stilul lor muzical, aparte și inconfundabil.

Citește mai mult: Ascultă o piesă Modeselektor cu versuri în limba română

Loading...