Electronic Beats Romania
Music

5 magazine de discuri din România și Moldova pentru pasionații de muzică electronică

magazin de discuri

Este super util să comanzi plăci online, însă un magazin de discuri este locul în care te încarci cu vibrații pozitive și uiți de timp.

Colectiva Gazette este un magazin unde găsești plăci disco, house, techno în timp ce bei o cafea bună, și a doua casă a comunității de pasionați de muzică și artă care au deschis în 2006 clubul Gazette. Găsești magazinul și cafeneaua la nr. 18, Calea Turzii, Cluj-Napoca.

Dusty Sounds Record Shop sunt primul magazin de discuri din Cluj-Napoca și nu au shop online, nici nu intenționează. Îi poți găsi pe bulevardul Eroilor nr. 31, unde te vei pierde ore în șir, ascultând muzică.

©clujlife.ro

Katana este un magazin de discuri din Chișinău, Moldova. Îi găsești pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni nr. 14, însă doar cu programare, așa că o idee bună este să le scrii un mesaj.

Misbits Record Shop este un loc mic și ascuns undeva pe la Lizeanu (București), pe strada Făinari nr. 43A. Este locul perfect pentru a descoperi cele mai recente release-uri ale noilor producători români și plăci vechi, de referință pentru muzica electronică.

Viniloteca se află în Timișoara, pe strada Henri Berthelot nr. 6, un loc în care plăcile se împrietenesc cu cafeaua și berea craft.

Loading...