Electronic Beats Romania

Reloop anunță lansarea consolei Buddy DJ

Un fel de „BD la munte și la mare”, dar cu DJi.

Reloop Buddy este un nou controller compact cu două punți pentru aplicația djay de la Algoriddim, pentru platformele iOS, iPadOS, Android, Mac și PC.

Astfel, Reloop și Algoriddim s-au asociat pentru a crea controlerul Buddy DJ, conceput pentru a oferi cea mai strânsă integrare posibilă cu aplicația Algoriddim djay.

Deși mică, noua consolă încă are multe caracteristici și poate fi folosită de orice DJi, de la începători până la profesioniști. Reloop Buddy oferă DJ-ului control deplin asupra mixurilor datorită funcțiilor avansate, inclusiv secțiunea intuitivă a pad-ului, formată din opt moduri de performanță (hot cue, auto loop, touch FX, sampler, slicer, bounce loop, Neural Mix, looper), controale de loop dedicate, o secțiune flexibilă de efecte cu palete FX (hold și toggle) și jog-uri precise pentru mixat și scratch.

Noul controler este construit din materiale durabile și de calitate, iar designul său extrem de portabil pentru economisirea spațiului îl face perfect pentru diverse scenarii de DJing, inclusiv configurarea la domiciliu, utilizarea mobilă sau în timpul călătoriilor.

Slotul pentru dispozitiv încorporat poate conține smartphone-uri și tablete de până la 12,9 inci. Buddy are ieșire master RCA și un port pentru căști de 3,5 mm, precum și o intrare USB A și o ieșire B pentru conectarea la computere.

Buddy DJ costă 199 GBP și este disponibil acum.

Hai cu noi!

Published January 08, 2021.