Electronic Beats Romania
Pioneer XDJ-RX3

Pioneer lansează XDJ-RX3

Produsul e lansat în decembrie și costă 1999 $.

Pioneer DJ a dezvăluit XDJ-RX3, un nou sistem de mixat all-in-one care oferă caracteristici de la CDJ-uri și mixer de DJ, totul într-un pachet potrivit pentru performanță mobilă și uz casnic.

Sistemul cu două canale include un ecran tactil de 10,1 inchi și o viteză de procesare îmbunătățită, simplificând procesul de navigare și de încărcare a piesei. Fiecare canal deține opt pad-uri de performanță pe fiecare deck, care pot fi folosite pentru a controla o selecție de opt release effects, cum ar fi vinyl break, echo out, build up și ducking. Gama completă de efecte se potrivește acum cu DJM-900NXS2 standard de club, iar fiecare jog wheel are un afișaj LCD pentru informații despre piesă și setări ale playerului.

XDJ-RX3 acceptă o varietate de intrări cu mini jack-uri stereo, o pereche de intrări line in și phono și o intrare line in auxiliară suplimentară la îndemână pentru conectarea platanelor, telefoanelor și diferitelor dispozitive media. Există, de asemenea, trei intrări USB care facilitează performanța back-to-back și schimbările ușoare, plus două intrări pentru microfon pentru contexte de MC-ing și broadcasting. Modul de performanță al rekordbox vine gratuit cu sistemul.

XDJ-RX3 va costa 1999 USD la prețul de retail și va fi livrat la începutul lunii decembrie.

Urmărește mai jos un scurt video introductiv despre noul produs.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published November 17, 2021.