Electronic Beats Romania
Căști Pioneer DJ

Pioneer DJ lansează un nou model de căști

Căștile HDJ-CX de la Pioneer DJ sunt ușoare și costă £120.

Pioneer DJ a lansat o nouă pereche de căști pentru DJi, HDJ-CX, concepute pentru a fi super ușoare. Căștile beneficiază de un sunet ermetic și controlat, despre care Pioneer DJ spune că este potrivit pentru o gamă largă de genuri muzicale.

Deși sunt ușoare, Pioneer DJ spune, de asemenea, că noile căști sunt flexibile și robuste, incluzând un miez de oțel în bandă. Compania adaugă că noul model de căști a trecut „testul de șoc standard militar american MIL-STD-810H”.

Din punct de vedere al sunetului, Pioneer DJ spune că „mediile și înaltele sunt clare și precise, în timp ce joasele sunt solide și puternice”, în timp ce camerele bass reflex permit reproducerea joaselor cât mai precis și cât mai bine posibil, astfel încât să se audă basul chiar și în cele mai zgomotoase medii.

Cablurile și earpads-urile sunt, de asemenea, înlocuibile pentru a asigura o mai bună duritate atunci când călătorești. Este greu să nu vezi asemănările dintre noile căști HDJ-CX și binecunoscutele Sennheiser HD-25, ceea ce probabil nu este un lucru rău pentru Pioneer DJ, având în vedere succesul modelul HD-25.

HDJ-CX-urile au un preț de 120 GBP și sunt disponibile acum. Află mai multe de pe site-ul lor aici.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published March 24, 2022.