Electronic Beats Romania
Pioneer DJM-S5

Mixer battle accesibil de la Pioneer DJ

Modelul DJM-S5 are două canale și e orientat spre turntablism

Pioneer DJ a lansat un nou mixer battle pentru DJ, la prețuri accesibile, destinat turntablist-ilor, model numit DJM-S5.

Noua unitate cu două canale este modelată pe modelul lor emblematic S9 și este proiectată și pentru Serato DJ Pro, dar pierde unele dintre caracteristicile fratelui său mai mare pentru a atinge un preț mai ieftin de 749 GBP.

Modelul S5 dispune de un crossfader Magvel Fader Pro cu cuplu reglabil, pârghii de efect pentru declanșarea rapidă a FX-urilor sau pentru blocarea lor și patru pad-uri de performanță cu 13 moduri în total, inclusiv Hot Cue și Sampler.

S5 dispune, de asemenea, de funcția Scratch Cutter, care introduce automat șase modele de scratch, astfel încât să te poți concentra pe a învăța cum să faci scratch-uri, înainte de a trece la tehnicile fader. În mod uimitor, S5 este, de asemenea, complet alimentat prin USB, ceea ce înseamnă că îl poți face să funcționeze de pe laptop. Există două surse USB, una pentru alimentare și una pentru comunicarea cu Serato.

În spate, există o ieșire master XLR, o cabină/master 2 RCA și două intrări phono/line pentru fiecare canal. În față există o intrare pentru microfon și acolo vei găsi și porturile duble pentru căști.

Pioneer DJ DJM-S5 costă 749 GBP și e disponibil acum. Accesează site-ul web Pioneer DJ și urmărește videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published June 02, 2022.