Electronic Beats Romania
Roland Boutique

Roland anunță două mini-sintetizatoare noi

Noile mini modele se bazează pe JD-800 și JX-8P.

Roland a anunțat două noi sintetizatoare hardware ca parte a seriei Boutique – JX-08 și JD-08. Realizate după JX-8P și, respectiv, JD-800, noile modele „de butic” sunt versiuni mini a două sintetizatoare clasice din catalogul Roland.

JX-8P a fost un clasic de la sfârșitul anilor ’80, cunoscut pentru acordurile sale strălucitoare și arpegiatoarele de bas brute. Originalul era greu de programat și nu avea multe comenzi de acces instantaneu deasupra unității.

Noul Boutique abordează acest lucru cu noi comenzi deasupra, precum și schema de culori familiară a originalului, cu un nou sequencer, chorus și reverb încorporate.

Celălalt model Boutique – JD-08 – este un model al unui clasic al anilor ’90 care tocmai a fost adăugat recent la serviciul Roland Cloud. A fost folosit intens de artiștii de muzică trance și muzică electronică dance de-a lungul anilor ’90 și a fost o întoarcere la sintetizatoarele analogice care dispun de controale pentru aproape fiecare caracteristică. Noua versiune mai mică Boutique oferă 64 de presetări, fadere și glisoare pentru majoritatea comenzilor, cu polifonie extinsă și un nou sequencer.

Ambele unități au MIDI prin USB-C și costă 399 USD. Mai multe detalii poți găsi pe site-ul oficial Roland.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published November 15, 2021.