Electronic Beats Romania
Pioneer DDJ-FLX4

Pioneer DJ inaugurează o nouă consolă de mixat pentru începători

Proaspăt scoasă din cuptor, noua consolă DDJ-FLX4 include o nouă caracteristică Smart Fader care permite automat tranziții line.

Pioneer DJ a lansat un nou controller cu două canale destinat începătorilor.
Disponibil acum, DDJ-FLX4 este o versiune mai simplă a consolei DDJ-FLX6 cu patru canale, care a apărut în noiembrie 2020. Include compatibilitate cu soft-urile rekordbox și Serato, integrare cu servicii de streaming precum Spotify, SoundCloud și Beatport și capacitatea de a conecta diferite dispozitive, precum PC, Mac, iPhone sau Android.
Una din noile caracteristici ale consolei este Smart Mixing, concepută pentru persoanele începătoare în domeniu, și e împărțită în Smart Fader – care ajustează automat volumul general, volumul basului și BPM-ul muzicii pentru a permite tranziții fine – și Smart CFX, funcție care aplică o combinație de efecte la răsucirea unui buton.
DDJ-FLX4 include, de asemenea, o ieșire audio USB pentru microfoane, opt pad-uri iluminate din spate pentru declanșarea hot-cue-urilor, pad FX, un sampler și o placă de sunet încorporată. Consola se vinde în prezent cu un preț de retail de 299 de dolari.
Urmărește mai jos un videoclip despre noua consolă și află mai multe de pe site-ul web Pioneer DJ.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published November 08, 2022.