Electronic Beats Romania
Daft Punk

Video: Concert Daft Punk live în Chicago în 2007

Imagini noi ale unui concert Daft Punk cântând live în 2007 în Grant Park din Chicago au apărut recent pe internet.

Filmul de față e compus din imagini afișate pe ecrane în timpul concertului, care ulterior au fost mixate. Videoclipul a circulat pe Twitter vineri, 22 ianuarie.

Din setlist fac parte hituri precum „Robot Rock”, „Da Funk” și „Harder, Better, Faster, Stronger”. Ca un bis, duo-ul mascat a plecat pentru „Human After All”, „Together”, „One More Time (Reprise)” și „Music Sounds Better With You”.

Videoclipul a fost încărcat de un utilizator cu numele Johnny Airbag și, aparent, a fost încărcat ca o sărbătoare a inaugurării recente a lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite.

Vezi concertul mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Probabil unii dintre cei mai cunoscuți muzicieni mascați sunt Guy-Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter, care se ascund în spatele capului de robot și a mănușilor în timp ce își interpretează muzica electronică pe scenă.

Daft Punk s-a bucurat de un succes fulminant încă din anii ’90. Deși numele lor sunt cunoscute, cei doi muzicieni dau interviuri foarte rar și  poartă măști în show-urile live. Cu zeci de premii la activ, Daft Punk au reinventat muzica electronică și au dus-o în mainstream, fără să o compromită (prea mult). Iar coloana sonoră pentru filmul Tron: Legacy este probabil apogeul duo-ului. Nu e prea ciudat pentru doi tipi pe care nu i-ai fi recunoscut într-o mulțime.

Urmărește-ne pe social media.

Published January 25, 2021.