Electronic Beats Romania
Annie Mac

Annie Mac a scris o carte: Mother Mother

Annie Macmanus, cunoscută mai bine drept Annie Mac, DJ și prezentatoare la BBC Radio 1,  a anunțat că romanul ei de debut Mother Mother va fi publicat de către Wildfire în luna mai a anului 2021.

Romanul este descris ca fiind curajos și matur și este despre o femeie tânără din Belfast pe nume Mary McConnell care dispare și încercarea disperată a fiului ei adolescent de a o găsi.

Referitor la roman, Macmanus a spus că această carte a fost scrisă în doi ani și „a fost creată în mare parte din mici rafale de scriere frenetică în timpul liber pe care l-am avut. Am găsit întregul proces fascinant. M-am concentrat pe teme care sunt puternice și personale pentru mine: maternitatea, legăturile de familie, dependența, rezistența și forța femeilor și legătura indestructibilă care poate exista între o mamă și un fiu. Voi prețui călătoriile mele de cercetare la Belfast și oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sunt atât de recunoscător că mi s-a oferit șansa de a publica această carte și sper că poate mișcă cititorii în vreun fel, și poate chiar rămâne cu ei o vreme. ”

Editoarea Wildfire, Ella Gordon, a spus: „O știm pe Annie ca pe cineva care suflă căldură, autenticitate și cea mai ascuțită intuiție când vine vorba de expresie creativă. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a reușit să scrie o carte ca Mother Mother – atât de puternică și umană.  E atât de emoțională încât am plâns literalmente la fiecare versiune pe care am citit-o. Suntem foarte încântați să o prezentăm pe Annie Macmanus, autoarea, în lume”.

Cartea poate fi comandată în avans de pe Waterstones.

Mother Mother

Published October 13, 2020.