Electronic Beats Romania
Where Love Lives

Un nou film documentar despre puterea muzicii electronice

„Where Love Lives” e disponibil din 18 martie 2021.

„Where Love Lives” este un nou film documentar despre puterea muzicii de dans, lansat luna aceasta.

Brandul global de petreceri Glitterbox (fondat în 2014 de către Simon Dunmore – șeful casei de discuri Defected) va lansa documentarul pe 18 martie 2021, celebrând „puterea durabilă a muzicii de a manifesta o comunitate diversă și incluzivă și puterea comunității respective de a accepta și a îmbrățișa, de a (se) elibera sau chiar de a salva vieți”.

Filmat pe parcursul a 18 luni în diferite locații din New York, Ibiza, Paris și Londra, prin poveștile artiștilor Glitterbox, dansatorilor și interpreților queer, filmul „Where Love Lives” explorează importanța spațiilor subculturale, impactul crizei Sida asupra comunităților clubbing queer, modul în care mutarea în Londra a salvat membrii comunității LGBTQ+ și importanța cluburilor de noapte văzute ca spații sigure.

Vorbind despre film, regizorul Brilliams a spus: „Am fost întotdeauna fascinat de efectele pozitive ale muzicii și de comunitățile care cresc în jur. De la înființarea muzicii de dans, ringurile de dans au fost un teren bogat pentru comunitate și o reprezentare incredibilă a identității culturale și a auto-exprimării. Toată lumea are propria călătorie spre ringul de dans și propria călătorie de auto-exprimare pentru a naviga. Prin poveștile familiei caleidoscopice de interpreți care dau viață brandului Glitterbox, ne-am propus să arătăm de ce acele călătorii sunt atât de importante.”

Filmul conține contribuții ale actorului și interpretului american Billy Porter, DJ / producătoarea Honey Dijon, Kathy Sledge, dansatoarei Lucy Fizz, cluburile Studio 54 și Paradise Garage, John „Jellybean” Benitez și mulți alții.

„Where Love Lives” are premiera pe YouTube joi, 18 martie 2021. Mai jos poți urmări două trailere video.

*foto: faba

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published March 16, 2021.