Electronic Beats Romania
Jungle drum and bass

Vezi un nou documentar despre scena jungle și drum and bass

Un nou documentar care sărbătorește 25 de ani de existență a label-urilor de jungle A-Ko Recordings și AKO Beatz este acum disponibil pentru vizionare.

Scurtmetrajul, intitulat „AKO Beatz…25 Years In The Jungle”, include contribuții de la Goldie, Mantra, Double O, Decibella, Sheba Q, Sweetpea, King Britt, Djinn, Threshold, Blackeye și diverse alte personaje din listele caselor de discuri, care reflectă asupra istoriei și a release-urilor cheie. Documentarul a fost editat de Esther Wanyama, care mixează sub pseudonimul N.E.GIRL.

DJ Stretch a lansat A-Ko Recordings în 1996, cu ajutorul legendarei case de discuri Reinforced Records, lansând o serie de discuri proprii până la finalul anilor 1990. De atunci, a dat naștere la o serie de ramuri, în special AKO Beatz, care a luat viață în 2014, cu accent pe împingerea artiștilor noi și consacrați care lucrează în scena jungle și drum & bass.

Din 2014, AKO Beatz a lansat discuri ale celor de la Rupture’s Double O, Mantra, Ricky Force, Goldie și șefii jungle din anii ’90 – Tom & Jerry – împreună cu mulți alții pe label-ul principal și sub-label-uri.

*foto: Steve Harvey / Unsplash 

AKO Beatz

„Să conduci 25 de ani o casă de discuri este o mare realizare”, a spus DJ Stretch despre această etapă într-un comunicat. „Sunt foarte mândru să văd o nouă generație care aude sunetul în care credeam pe vremuri și să-l aducă în viitor. Și nu se oprește aici. În fiecare an, ridic ștacheta mai sus! ”

Jurnalistul muzical Verity Raphael, care a supravegheat proiectul alături de DJ Stretch, a adăugat: „E vital, acum mai mult ca niciodată, să cunoaștem adevăratele rădăcini ale jungle. Pe lângă faptul că am o dragoste profundă pentru familia și sunetul AKO, sunt hotărât să ajut la documentarea acestei istorii importante, pentru a educa următoarea generație de raveri.”

„AKO Beatz…25 Years In The Jungle” este disponibil pentru vizionare gratuită, prin canalul YouTube al casei de discuri. Verifică-l mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published January 04, 2022.