Electronic Beats Romania
The Rest Is History

A apărut un nou documentar despre rădăcinile jungle și dnb

„The Rest Is History: The Early Days of Jungle and Drum 'n' Bass” este disponibil pe Doc'n Roll.

Un nou documentar despre anii formativi ai jungle și drum & bass a fost lansat în cinematografele selectate din Marea Britanie și prin serviciul VOD Doc’n Roll TV. Urmărește mai jos trailerul pentru The Rest Is History: The Early Days of Jungle & Drum & Bass.
The Rest Is History: The Early Days of Jungle & Drum & Bass a fost deja difuzat în mai multe orașe, inclusiv Londra, Liverpool, Birmingham și Brighton, și explorează apariția sunetului din cultura rave din Marea Britanie la începutul anilor ’90.
Realizat de Peter Costigan, muzician, DJ și producător sub pseudonimul Stickbubbly, filmul folosește imagini de arhivă – multe dintre ele nu au mai fost văzute până acum – alături de interviuri cu pionieri care au ajutat să împingă sunetul mai departe. Nume precum Jumpin’ Jack Frost, Ray Keith, Dillinja, Lemon D, Ragga Twins, Micky Finn, Paul Ibiza și G.Q. ajută să spună povestea originilor muzicii, evoluția ei prin radiourile pirat și eventuala dezvoltare într-un fenomen mondial.
„Sunt foarte încântat să călătoresc pentru a sprijini lansarea filmului meu în Marea Britanie și Irlanda, după mulți ani de producție și eșecuri din cauza Covid. Drum n Bass-ul este o parte uriașă a vieții mele și sunt încântat să am această oportunitate cu Doc’n Roll de a ajuta la educarea unei noi generații de raveri despre locul de unde provine muzica”, a spus Costigan.
O listă completă a cinematografelor care difuzează filmul poate fi găsită pe site-ul web Doc’n Roll, alături de accesul la versiunea de streaming la cerere pentru 7 lire sterline.
Lansarea vine la doar câteva săptămâni după anunțul unui nou serial de documentare radio BBC care urmărește bazele inițiale ale drum & bass, până la stadiul actual cu stadioane pline.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published August 23, 2022.