Electronic Beats Romania
Armin van Buuren

Vezi trailerul documentarului This Is Me, cu și despre Armin van Buuren

Filmul e un amestec de interviuri „intime” în stil documentar și filmări live la concerte.

DJ-ul și producătorul olandez Armin van Buuren a dezvăluit trailerul noului său documentar și film de concert, This Is Me. Verifică-l mai jos.

Creat în colaborare cu producătorul de teatru digital și film HYMN, filmul spune povestea DJ-ului nominalizat la Grammy printr-un amestec de interviuri în stil documentar și filmări de concert live, combinând momentele importante din recentul său gig de la Ziggo Dome din Amsterdam, alături de „interviuri intime” cu DJ-ul olandez și familia lui.

Regizat de Sander Reneman, Nicolas Caeyers și James Barnes, filmul promite o „explorare a procesului creativ” din spatele concertului, precum și „presiunile, marea luptă de a fi DJ și călătoria lui Armin de auto-descoperire, de a se conecta din nou cu sine și cu ceilalți”.

O premieră a filmului This Is Me este programată a avea loc la Teatrul Regal Tuschinski din Amsterdam pe 27 iunie, cu un eveniment global de streaming programat pentru 30 iunie. Află mai multe informații aici și urmărește trailerul filmului de mai jos.

La începutul acestei luni, DJ-ul, producătorul olandez și șeful A State of Trance (ASOT) a lansat prima parte a trilogiei albumului „Feel Again”. Albumul de zece piese „Feel Again, Part 1” e continuarea albumelor lui van Buuren, inclusiv „Embrace”, care a fost lansat în 2015 și „Balance” din 2019. Părțile 2 și 3 sunt așteptate a fi lansate în următoarele luni.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published June 16, 2022.