Electronic Beats Romania
News

Peggy Gou își lansează label: „Vreau să fiu propriul meu șef”

Peggy Gou

Artista coreană Peggy Gou se menține în centrul atenției. După ce a anunțat anul trecut că plănuiește să-și lanseze propria linie vestimentară, Gou vine în luna aprilie și cu propria casă de discuri.

Gudu Records va debuta cu un EP semnat de Peggy Gou și intitulat „Moment”. Discul conține două piese, din care una („Starry Night”) poate fi ascultată mai jos.

Discul va fi lansat pe data de 19 aprilie. Titlul label-ului înseamnă „pantofi” în coreană și reprezintă totodată și o abreviere pentru „Peggy Gou does”.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Hotărâtă să fie „propriul șef”, așa cum spune într-un interviu pentru id.com, Gou are încredere că viitoarele sale proiecte vor fi un succes. „La început am vrut să am doar muzica mea, dar acum cred că oamenii ar vrea să știe ce fel de artiști susțin”.

Astfel, ea intenționează să folosească noua platformă pentru a susține artiștii asiatici promițători, oferindu-le posibilitatea de a pune muzică în străinătate. „Muzica e muzică, așa că dacă un demo sună bine, îl lansez”.

Diva techno/house are o strânsă legătură cu moda, pentru care manifestă un interes similar celui pentru muzică. De pildă, machiajul sau ce îmbrăcăminte poartă sunt chestiuni care o preocupă pe Gou. „Multă lume mă întreabă ce fac sau cum mă pregătesc înaintea unui gig. Îmi pregătesc muzica, dar totodată îmi pregătesc și look-ul.”

Spune cu mândrie că momentan are peste 50 de tatuaje, și deși părinții ei nu erau de acord cu asta la început, acum au încetat să le mai numere.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Aparent acest eclectism nu a izvorât din neant. „Atunci când am început să mixez, voiam să arăt cât se poate de serios. De cele mai multe ori purtam doar un tricou alb, simplu, însă recent mi-am dat seama că moda chiar e o parte din viața mea”, spune Gou.

Artista coreană a debutat în 2016 cu o serie de EP-uri house la case de discuri precum Technicolour, Phonica White și Rekids. Însă după EP-ul apărut în 2018 la faimoasa casă de discuri Ninja Tune (discul Once, cu un extras pe single la It Makes You Forget), cohortele de fani au început să se înmulțească într-un mod îngrijorător, așa că astăzi Peggy Gou este unul din cele mai titrate nume din industria muzicii electronice.

Gou s-a născut în Seoul, Coreea de Sud. A început să producă muzică electronică în timp ce studia la London College of Fashion. Ulterior s-a mutat în Berlin.

Într-un interviu în 2016 pentru Dummy Mag, Gou spunea că vrea să fie prima DJiță coreană care pune muzică în Berghain, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...