Electronic Beats Romania
Culture

Un nou film documentar despre trei bounceri din cluburile berlineze

Berlin bouncer

Bouncerul joacă un rol extrem de important în dinamica vieții de noapte, iar unii dintre ei au adunat atâtea povești de-a lungul carierei lor, încât ar putea scrie un raft plin de cărți. Sau măcar o carte.

Berlin Bouncer este un nou film documentar regizat de David Dietl care urmărește viața a trei bounceri din Berlin.

Documentarul vorbește despre experiențele a trei bounceri cunoscuți de pe scena clubbingului din Berlin, care activează de peste patru decenii: Sven Marquardt și Smiley Baldwin lucrează în clubul Berghain, iar Frank Künster a lucrat ca bouncer în cadrul Delicious Donuts în anii ’90 și la King Size în anii 2010.

Fiecare din cei trei bounceri vorbește despre plusurile și minusurile jobului lor, despre schimbările survenite de-a lungul timpului în viața de noapte din Berlin, prin filtrul propriilor lor experiențe.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Filmul Berlin Bouncer va avea premiera în cadrul festivalului Berlinale, cel mai important festival de film din Europa, ce are loc anual în luna februarie în capitala Germaniei.  Filmul va fi proiectat în zilele de 10, 11 și 16 februarie, dar cei care nu prind premiera, îl pot viziona începând cu luna aprilie.

Muzica din film îi aparține lui Basti Schwarz, jumătatea proiectului muzical Tiefschwarz.

David Dietl este un regizor și scenarist american în vârstă de 40 de ani, cunoscut în trecut pentru filmele King Ordinary și GG 19.

Loading...