Khidja, Villalobos, MCDE și alții au remixat Billy Cobham & Novecento | Electronic Beats Romania
Feed/News

Khidja, Villalobos, MCDE și alții au remixat Billy Cobham & Novecento

Ricardo Villalobos

Începutul iernii marchează un nou pachet de remixuri la Billy Cobham pe care să țopăi când dă frigul peste tine.

Casa de discuri italiană Rebirth Records lansează la finalul lunii noiembrie 2019 un nou pachet de remixuri la albumul Drum’n Voice de-al lui Billy Cobham în colaborare cu grupul Novecento.

Cap de afiș pe noul val de remixuri este proiectul Vilod, adică Ricardo Villalobos și Max Loderbauer (pe care poate-l știi ca membru al trio-ului Ambiq).

Alți artiști care au contribuit cu remixuri la acest dublu disc sunt Khidja, selectorul elvețian Lexx, Danilo Plessow aka Motor City Drum Ensemble, Gerd Janson, Danny Krivit și alții.

Virtuosul baterist de renume internațional, compozitorul Billy Cobham și-a dedicat întreaga viață explorării muzicale și expresiei creative. S-a născut în Panama și a fost înconjurat de muzică dintotdeauna. De-a lungul carierei a colaborat cu artiști ca Miles Davis, Horace Silver, Airto Moreira, George Benson și a apărut în peste 300 de înregistrări, între care și grei din industrie, ca Peter Gabriel, Quincy Jones, Jack Bruce, Bob Weir sau James Brown.

Billy Cobham
Billy Cobham

Drum’N Voice este un proiect de colaborare cu familia Nicolosi, cunoscută colectiv sub numele de Novecento. Deși sunt cunoscuți pentru hiturile lor Italo Disco, grupul a explorat de-a lungul timpului și alte idei noi din teritorii precum jazz sau ambiental.

Tracklist:
A1. Stratus (Max Loderbauer & Ricardo Villalobos AKA Vilod Remix)
A2. Sensations (Lexx Remix)
B1. Shining Sun (Motor City Drum Ensemble Winter Sun Remix)
B2. Raised (Folamour Remix)
C1. Psychologic (Khidja Remix)
C2. The Vibe Inside (Gerd Janson Acid Dub)
D1. Africa’s Sounds (S.A.M. Remix)
D2. Interactive (Danny Krivit Re-Edit)