Electronic Beats Romania
Music

Muzică pentru yoga și meditație de la Kaitlyn Aurelia Smith

Compozitoarea americană Kaitlyn Aurelia Smith va lansa la începutul anului 2019 un album ideal pentru a practica yoga și meditație.

De altfel, albumul Tides a fost înregistrat în 2013 de către Kaitlyn pentru a acompania lecțiile de yoga ale mamei sale, Sara Dailey Smith, căreia compozitoarea i-a și dedicat acest album.

Albumul Tides a fost compus cu ajutorul faimosului synthetizator modular de la Buchla, folosit în trecut și de către Suzanne Ciani, cu care Kaitlyn Aurelia Smith a și înregistrat un album colaborativ, lansat în 2016 la casa de discuri RVNG Intl.

Noul LP este împărțit în 9 piese și va fi disponibil și pe vinil, începând cu anul viitor, la Touchtheplants.com

Cei care practică deja yoga și meditație pot găsi un aliat de nădejde în acest material, iar pentru toți ceilalți melomani împătimiți ai sunetelor ambientale, aceasta poate fi o invitație deschisă de a practica yoga.

Kaitlyn Aurelia Smith face muzică electronică la synthetizatoare modulare de peste zece ani. După ce a lansat singură mai multe albume, primul LP oficial lansat la o casă de discuri a fost în 2015, când a scos Euclid la Western Vinyl.

Poți asculta două piese de pe viitorul album mai jos, via bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...