Electronic Beats Romania
Louisahhh

Louisahhh, Nightwave, Bushwaka, discută despre sănătatea mintală pentru podcastul Back 2 Life

Prima serie a podcastului Back 2 Life i-a avut ca invitați printre alții pe Eris Drew, Ruby Savage și Gemma Jennison.

Podcastul Back 2 Life despre sănătatea mintală în muzica electronică a revenit pentru a doua serie.
Condus de artista Milly Chowles (alias Milly on Air), noua serie îi surprinde pe Louisahhh, Cera Khin, Nightwave, Bushwacka și mulți alți artiști discutând despre experiențele lor.
În primul episod, Louisahhh se deschide despre recuperarea ei din dependența de cocaină, precum și despre experiențele ei de sex în sobrietate și descoperirea BDSM-ului. „Îmi amintesc că am plâns pe ringul de dans pentru că eram atât de fericită să mă întorc în acel mediu și să știu că nu erau doar droguri”, spune ea. Ascultă mai jos episodul cu Louisahhh.
Episodul doi o va vedea pe Cera Khin discutând despre psihoterapie, hipnoterapie și de ce a fondat pagina de Instagram Techno Mental Health în timpul lockdown-ului. Noi episoade vor fi lansate la fiecare două săptămâni până la sfârșitul lunii ianuarie 2023. Urmărește podcastul pe Spotify sau Apple.
Prima serie a Back 2 Life a prezentat invitați precum Eris Drew vorbind despre tranziția și luptele ei cu sănătatea mintală și substanțele, iar Ruby Savage despre înființarea Artist Recovery Club, printre alte informații.

Ascultă episodul 1 din cel de-al doilea sezon, cu Louisahhh, aici.

Sex, Sobriety and Freedom - Back 2 Life
Sex, Sobriety and Freedom - Back 2 Life

Hai cu noi.

Published December 05, 2022.