Electronic Beats Romania
Cera Khin

Cera Khin vorbește despre sănătatea mintală în comunitatea techno

Cera Khin a creat o pagină de Instagram care susține conștientizarea sănătății mintale și a dezvoltării personale în rândul comunității techno.

Artista tunisiană, calificată recent ca hipnoterapeut, spune că a lansat Technomentalhealth deoarece sănătatea mintală e un „subiect încă destul de tabu în industria muzicii electronice”. „M-am gândit că e timpul să vorbim cu voce tare despre importanța sănătății mintale și să rupem stigmatul”.

Contul are câteva săptămâni și a adunat deja câteva postări cu subtitrări precum „Să normalizăm stabilirea limitelor de sănătate” și „Nu trebuie să fii deprimat pentru a-ți stimula creativitatea”.

Iată câteva postări recente.

În octombrie 2019 a fost lansat primul ghid de sănătate mintală în industria muzicii electronice, ghid pe care-l poți răsfoi aici.

Ziua Mondială a Sănătății Mintale (10 octombrie) este o zi pentru educația globală în domeniul sănătății mintale, conștientizarea și stoparea stigmatului social. Această zi a fost sărbătorită pentru prima dată în 1992 la inițiativa Federației Mondiale pentru Sănătate Mintală, o organizație globală de sănătate mintală cu membri și contacte în mai mult de 150 de țări.

Episode 26: Maria Von C

1:22:42

“Ar trebui să dăm mai multă importanță sănătății noastre mintale și fizice.”

“Ar trebui să dăm mai multă importanță sănătății noastre mintale și fizice.”

Published December 11, 2020.