Electronic Beats Romania
Liam Howlett

Liam Howlett de la The Prodigy a făcut coloana sonoră a unui film horror

„Choose Or Die” e o nouă producție Netflix care va debuta la jumătatea lunii aprilie 2022.

Liam Howlett de la The Prodigy a realizat coloana sonoră pentru un nou film horror produs de Netflix, „Choose or Die”. Vezi trailerul de mai jos.

Intitulat anterior CURS>R, filmul îi are în distribuție pe Asa Butterfield din Sex Education, pe Eddie Marsan, Lola Evan, precum și pe Robert Englund, cel mai cunoscut pentru rolul lui Freddie Krueger în clasicul horror Nightmare On Elm Street.

Regizat de Toby Meakins, „Choose Or Die” urmărește un tânăr programator care, după ce a repornit un joc video de supraviețuire horror din anii ’80, dezlănțuie accidental un blestem care sfâșie realitatea, cu consecințe mortale. Filmul va fi disponibil la nivel global începând cu data de 15 aprilie.

Howlett a creat o partitură dark și înfiorătoare pentru film, marcând prima sa lucrare în calitate de compozitor de muzică pentru film. Muzica sa cu The Prodigy a apărut în diverse blockbustere de-a lungul anilor, inclusiv The Matrix, Kick Ass și Repo Men. Cel mai recent, el a produs o reluare a piesei clasice Prodigy „Breathe” alături de RZA de la Wu-Tang Clan și René LaVice pentru Fast and Furious 9.

La începutul acestei luni, The Prodigy și-au anunțat primul turneu de la dispariția solistului Keith Flint în 2019. Află mai multe despre asta aici.

În altă ordine de idei, a fost anunțat recent că legendarul duo electronic britanic Orbital a realizat coloana sonoră un nou serial Netflix cu Mike Myers, The Pentaverate.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published April 01, 2022.