Electronic Beats Romania
Flying Lotus

Flying Lotus semnează coloana sonoră și regia unui nou film horror SF

Filmul „Ash” e adaptat după un scenariu al unei piese de teatru.

Muzicianul și realizatorul de film Flying Lotus a semnat regia și coloana sonoră pentru filmul horror SF „Ash”, cel de-al doilea film de lungmetraj din cariera sa, după antologia horror Kuso, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance din 2017.

Noul film, pentru care artistul american va compune și o coloană sonoră originală, urmărește cum o femeie se trezește pe o planetă îndepărtată și găsește echipajul stației sale spațiale ucis cu cruzime, investigația ei asupra a ceea ce s-a întâmplat punând în mișcare un lanț terifiant de evenimente.

„Îmi doresc foarte mult să inovez în spațiul SF”, a spus Flying Lotus pentru publicația Deadline, „și chiar vreau să arăt lumii ceva ce nu s-a mai văzut până acum.”

Pe numele adevărat Steven Ellison, Flying Lotus este un producător, compozitor, realizator și rapper american care a fondat și deține casa de discuri Brainfeeder Records. Ellison e câștigător a mai multe premii Grammy. Din 2006, el a lansat șase albume de studio, care au fost apreciate de critici la nivel global și a compus o mare parte din muzica disponibilă în show-urile din rețeaua Adult Swim de la Cartoon Network.

Flying Lotus a fost îndrumat de către Terrence Malick (regizor american triplu-nominalizat la Oscar), și a colaborat, de asemenea, cu regizori precum David Lynch, Alma Har’el, Hiro Murai, Khalil Joseph și Shinichiro Watanabe.

Urmărește-ne pe social media.

Published January 31, 2022.